Sinsay | Križevci | Supernova

Počastite se novim kaputom uz koji ćete kombinirati haljinu s čizmama na visoku petu ili pak traperice i košulju uz crnu kožnu jaknu i tenisice.

Sinsay

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ul. kralja Tomislava 56/A
48260 Križevci
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ul. kralja Tomislava 56/A
48260 Križevci
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Trgovina Sinsay nezaobilazno je mjesto u centru Supernova Križevci

Volimo kad na jednom mjestu možemo kupiti odjeću za sebe, partnera i pri tom još opremiti dijete od glave do pete i dodati  u košaricu sitnicu za kuhinju, kupaonicu ili dnevni boravak. Kad pri tome ne potrošimo mnogo novca, a stvari koje smo kupili su kvalitetne i moderne - našoj sreći nema kraja. Sreću ne morate dugo tražiti jer je smještena u centru Supernova Križevci i to između trgovina House i Takko. Parkirajte u neposrednoj blizini trgovine i uživajte u shoppingu po super cijenama. Počastite se novim kaputom uz koji ćete kombinirati haljinu s čizmama na visoku petu ili pak traperice i košulju uz crnu kožnu jaknu i tenisice.

Dopunite sve s dobrim komadom nakita ili torbicom, a ne zaboravite pogledati što sve ima na policama s pidžamama i donjim rubljem. Muški dio trgovine prepoznat ćete po trapericama, donjim dijelovima trenirke i modernim jaknama u tamnim bojama koje možete kombinirati s majicama dugih rukava i kariranim košuljama. Tražite li kvalitetnu obuću za koju nećete morati izdvojiti skoro polovicu plaće, trgovina Sinsay u centru Supernova Križevci idealna je modna destinacija. Još jedan plus je i raskošan dječji odjel, kako za one najmanje od veličine 68 pa sve do školaraca i veličina 164 . Uz modne kombinacije za djevojčice i dječake, tu je i mnoštvo igračaka i kreativnih i zanimljivih dodataka. Posjetite Sinsay i uživajte u odličnoj ponudi!

Za moćne karaktere i odlične modne kombinacije

Sinsay je popularni brend poljskog retail lanca LPP koji posluje uspješno u mnogobrojnim zemljama svijeta. Središte tvrtke Sinsay smješteno je u glavnom poljskom gradu Gdansk u kojem su i ostali popularni brendovi Reserved i Cropp. Sinsay je osnovan davne 2012. godine i od tada je vodeći brend u ponudi za mlade generacije koje uvijek odabiru najaktualnije modne trendove. trenutno je Sinsay rasprostranjen diljem svijeta s više od 190 trgovina i ekspanzija na tržišta kontinuiran je proces u uspješnom poslovanju ovog brenda. Sinsay nosi potpis brenda za moćne, vesele i karakterne djevojke koje hrabro prate najnovije modne trendove. Zahvaljujući bogatom asortimanu, Sinsay mladim djevojkama nudi sjajnu mogućnost igre s modom kako bi naglasile svoju osobnost. Velika prednost ovog brenda leži u povoljnim cijenama koje omogućavaju mladima da kupuju brojne modne artikle po odličnoj kvaliteti.

 Odaberite originalan modni look i iznenadite sve oko sebe uz moćne kombinacije različitih uzoraka, materijala i modela. Poigrajte se svojim modnim ukusom i zaigrajte stil do tih granica da se osjećate poput pravih modnih ikona. Po uzoru na popularne megazvijezde Rita Oru, Arianu Grande, Beyonce i brojne druge, unesite dašak glamura, modnih aktualnosti i dio svog karaktera. Originalnošću ostavite trag u društvu jer je sve lako kad si mlad.