Sinsay | Križevci | Supernova

Počastite se novim kaputom uz koji ćete kombinirati haljinu s čizmama na visoku petu ili pak traperice i košulju uz crnu kožnu jaknu i tenisice.

Sinsay

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Ul. kralja Tomislava 56/A
48260 Križevci
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ul. kralja Tomislava 56/A
48260 Križevci
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Trgovina Sinsay nezaobilazno je mjesto u centru Supernova Križevci

Volimo kad na jednom mjestu možemo kupiti odjeću za sebe, partnera i pri tom još opremiti dijete od glave do pete i dodati  u košaricu sitnicu za kuhinju, kupaonicu ili dnevni boravak. Kad pri tome ne potrošimo mnogo novca, a stvari koje smo kupili su kvalitetne i moderne - našoj sreći nema kraja. Sreću ne morate dugo tražiti jer je smještena u centru Supernova Križevci i to između trgovina House i Takko. Parkirajte u neposrednoj blizini trgovine i uživajte u shoppingu po super cijenama. Počastite se novim kaputom uz koji ćete kombinirati haljinu s čizmama na visoku petu ili pak traperice i košulju uz crnu kožnu jaknu i tenisice.

Dopunite sve s dobrim komadom nakita ili torbicom, a ne zaboravite pogledati što sve ima na policama s pidžamama i donjim rubljem. Muški dio trgovine prepoznat ćete po trapericama, donjim dijelovima trenirke i modernim jaknama u tamnim bojama koje možete kombinirati s majicama dugih rukava i kariranim košuljama. Tražite li kvalitetnu obuću za koju nećete morati izdvojiti skoro polovicu plaće, trgovina Sinsay u centru Supernova Križevci idealna je modna destinacija. Još jedan plus je i raskošan dječji odjel, kako za one najmanje od veličine 68 pa sve do školaraca i veličina 164 . Uz modne kombinacije za djevojčice i dječake, tu je i mnoštvo igračaka i kreativnih i zanimljivih dodataka. Posjetite Sinsay i uživajte u odličnoj ponudi!

Za moćne karaktere i odlične modne kombinacije

Sinsay je popularni brend poljskog retail lanca LPP koji posluje uspješno u mnogobrojnim zemljama svijeta. Središte tvrtke Sinsay smješteno je u glavnom poljskom gradu Gdansk u kojem su i ostali popularni brendovi Reserved i Cropp. Sinsay je osnovan davne 2012. godine i od tada je vodeći brend u ponudi za mlade generacije koje uvijek odabiru najaktualnije modne trendove. trenutno je Sinsay rasprostranjen diljem svijeta s više od 190 trgovina i ekspanzija na tržišta kontinuiran je proces u uspješnom poslovanju ovog brenda. Sinsay nosi potpis brenda za moćne, vesele i karakterne djevojke koje hrabro prate najnovije modne trendove. Zahvaljujući bogatom asortimanu, Sinsay mladim djevojkama nudi sjajnu mogućnost igre s modom kako bi naglasile svoju osobnost. Velika prednost ovog brenda leži u povoljnim cijenama koje omogućavaju mladima da kupuju brojne modne artikle po odličnoj kvaliteti.

 Odaberite originalan modni look i iznenadite sve oko sebe uz moćne kombinacije različitih uzoraka, materijala i modela. Poigrajte se svojim modnim ukusom i zaigrajte stil do tih granica da se osjećate poput pravih modnih ikona. Po uzoru na popularne megazvijezde Rita Oru, Arianu Grande, Beyonce i brojne druge, unesite dašak glamura, modnih aktualnosti i dio svog karaktera. Originalnošću ostavite trag u društvu jer je sve lako kad si mlad.

Novosti
za prekrasan blagdan
Inspiracija za Uskrs
Vrijedi do 11. travnja 2023.

Inspirirajte se za Uskrs uz nove blagdanske ponude koje donosi trgovina Sinsay. Dekorirajte stol, ukrasite dom i uživajte u blagdanskom ozračju.