Konzum | Križevci | Supernova

Lanac trgovina pod imenom Konzum u Hrvatskoj su prisutni više od 65 godina i donose tradiciju dobrog poslovanja i ponude za cijelu obitelj. U svojoj ponudi uvijek zastupaju primarno domaće proizvođače i na policama brojnih trgovina možete pronaći kvalitetan izbor proizvoda od prehrambenih namirnica pa sve do tekstilnih.

Konzum

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 14:00
Adresa
Ul. kralja Tomislava 56/A
48260 Križevci
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Ul. kralja Tomislava 56/A
48260 Križevci
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Moja kupovina započinje uz Konzum u centru Supernova Križevci

Na jednom mjestu pronaći ćete sve za svoju svakodnevicu, bilo da je riječ o prehrambenim proizvodima ili tekstilnom asortimanu. Konzum je svoje mjesto pronašao na listi trgovina koje su u centru Supernova Križevci. Idealna je to lokacija za sve ljude iz Križevaca i okolice da obave sve što trebaju na jednom mjestu. Odabir je to zbog kojeg je Konzum jedan od lidera na hrvatskom tržištu, a ističe se upravo prema ponudi svježih i domaćih proizvoda zbog kojeg će vam kvaliteta života biti na zavidnom nivou. Odaberite samo najbolje za sebe i obitelj u ponudi svježeg voća, povrća, mesa i ribe. Neka Konzum uvijek bude vaš prvi izbor zbog svoje široke ponude brandova bilo da je riječ o robnoj marci ili nekom drugom poznatom domaćem ili svjetskom brandu.

Uz K-plus proizvode kao vodeće robne marke Konzumovog asortimana, odaberite najbolji omjer kvalitete i cijene. Kupnjom takvih proizvoda odabirete dobar dio domaćih proizvoda jer je upravo nit vodilja Konzumovog poslovanja da u svojoj ponudi ima što više domaćih proizvođača i proizvoda. Bogatim izborom jamče vam kvalitetu, pristupačne cijene i zadovoljavajući izbor domaćih proizvoda. Među robnim markama, osim K-Plusa, odaberite nešto i s potpisima Minute, Hrusty, Sweet chef, Finesse, Adria mare, Active Zone Protein+, Olea, Natur, Man Max, Dax, Buddy i druge. Savladajte sve izazove uspješno uz Konzum.

Konzum - najpoznatiji hrvatski trgovački lanac

Lanac trgovina pod imenom Konzum u Hrvatskoj su prisutni više od 65 godina i donose tradiciju dobrog poslovanja i ponude za cijelu obitelj. U svojoj ponudi uvijek zastupaju primarno domaće proizvođače i na policama brojnih trgovina možete pronaći kvalitetan izbor proizvoda od prehrambenih namirnica pa sve do tekstilnih. Više od 60 malih hrvatskih proizvođača imaju osiguran plasman svojih proizvoda na policama trgovina Konzumova lanca. To donosi čak više od 250 proizvoda malih hrvatskih proizvođača koji su u ponudi svim kupcima. Osim domaćih proizvoda, Konzum se vodi time da imaju 80% svježih domaćih proizvoda koji uključuju ribu, voće i povrće.

Nakon toliko godina uspješnog poslovanja, Konzum danas nosi titulu jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj u kojem kupuje više od pola milijuna ljudi. Više od 600 prodavaonica smješteno je diljem je diljem države s preko 300 gradova što u unutrašnjosti, što na obali i otocima. Svoju mrežu trgovina, Konzum je proširio i zakupom u shopping centrima Supernova među kojima je prvi Centar Cvjetni pa Centar Kaptol itd.