Takko Fashion | Križevci | Supernova

Odaberite Takko jer vas u trgovini očekuju sjajne cijene koje garantiraju odličnu kvalitetu bilo da kupujete novu jaknu, košulju, hlače ili neki novi par obuće poput balerinki, cipele na petu ili sandala.

Takko Fashion

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ul. kralja Tomislava 56/A
48260 Križevci
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ul. kralja Tomislava 56/A
48260 Križevci
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Za obiteljski shopping odaberite Takko u centru Supernova Križevci

Svi znamo da pripreme za školu i vrtić mogu biti dosta zahtjevne. Upravo ćete uz trgovinu Takko neke „muke“ skratiti jer vas u ovoj trgovini u sklopu shopping centra Supernova Križevci očekuju asortimani za sve uzraste. Odlična je to obiteljska destinacija bilo da tražite nešto za svoje mališane ili nešto za sebe. Od odjeće, obuće pa sve do raznih dodataka, učinit će vaš život lakšim i ljepšim. Odaberite Takko jer vas u trgovini očekuju sjajne cijene koje garantiraju odličnu kvalitetu bilo da kupujete novu jaknu, košulju, hlače ili neki novi par obuće poput balerinki, cipele na petu ili sandala.

Na policama trgovine pronađite kolekcije za bebe, djecu i tinejdžere. Sve na jednom mjestu za što bolje shopping iskustvo. Odlične akcije tijekom godine donijet će vam velike uštede jer sniženja donose cijene niže i do 70%. Vrijeme je da svoj shopping učinite idealnim jer ćete s Takkom spojiti sve u jedno – kvaliteta, ponuda, cijene i akcije. Opremite svoju obitelj odličnim izborom i išetajte zadovoljni s vrećicama punim odjeće i obuće, od džempera, majica, bodija, hlača, kupaćeg asortimana, haljina i mnogo drugih modnih komada za sve uzraste. Takko je idealna trgovina za baš cijelu obitelj.

Širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj

Još od davne 1982. godine Takko Fashion razveseljava sve ljubitelje povoljne kupovine i novih modnih trendova za cijelu obitelj. Tvrtka je nastala u sklopu grupacije Hettlage u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Takko se odlikuje sjajnim izborom povoljnih cijena za sve modne stilove i autentičan modni izričaj.

Svi modni ljubitelji doći će na svoje uz širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Takko nastavlja rast i ekspanziju na europskim tržištu. Svoje trgovine Takko je otvorio upravo u sklopu shopping centara Supernova Hrvatska te je time postao dio velike hrvatske obitelji.

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije. Veliku vrijednost i pažnju u svom poslovanju pridaju uravnoteženoj ponudi kolekcija za sve generacije.

Od sportskog asortimana, majica, trenirki, trendi traperica i brojnih stylish modnih dodataka, Takko Fashion nudi odjeću i obuću za potrebu da se svatko osjeća ugodno u vlastitoj koži. Tvrtka Takko posebno je ponosna i na proizvodnju vlastitih marki koje nude kolekcije za svačiji stil, a svaki od brendova nosi svoj prepoznatljiv znak. Stoga je vrlo jednostavno pronaći odgovarajuću modnu kombinaciju za svakodnevni izgled.