Poklon kartica za svakoga

Iako u shopping centru Supernova Križevci ne možete kupiti Supernova poklon karticu, ovdje ju možete koristiti za svoj shopping.

Svoju kupnju Supernova poklon kartica obavite putem weba klikom na link.

Super poklon s kojim ćete spojiti sve želje u jedno!

Bilo da je riječ o svečanoj obljetnici, rođendanskoj proslavi, darivanju povodom rođenja djeteta, maturalnoj večeri, proslavi diplome, blagdanskom poklonu, poslovnom darivanju, Valentinovu, Božiću, Uskrsu ili nekoj drugoj važnoj prigodi, uz poklon karticu nećete pogriješiti.

Darivanjem Supernova poklon kartice omogućavate poklon koji traje čak 12 mjeseci što je ujedno i period u kojem se može obaviti shopping. Poklon kartica odličan je izbor i za last minute odluke, a obradovat će i one najzahtjevnije.  

Poklon kartice dostupne su za nadopunu u iznosima od 10 do 300 eura i moguće ih je koristiti u svim Supernova centrima u Hrvatskoj.

*Sve poklon kartice koje su kupljene s kunskim iznosima, od 1.1.2023. će se automatski konvertirati u eure po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 i vrijede do svog isteka bez obzira na konverziju.

Svoju kupnju Supernova poklon kartica obavite putem weba klikom na link.

Super osobni poklon

Supernova poklon kartice posebne su po još jednome, a to je što svaka može biti personalizirana. Odličan je to poklon ako želite dodatno iznenaditi svoje voljene osobe.

U samo par klikova uploadajte željenu fotografiju i učinite svoj poklon još osobnijim. Personaliziranje poklon kartice koštat će vas samo 4 eura, a osmijeh na licu je neprocjenjiv. 

Već danas kupite personaliziranu e-karticu u samo par klikova na našem webshopu

Opće uvjete poslovanja provjerite ovdje.

Svojom poslovnom odlukom poklon-kartice primaju sljedeće trgovine: