SUPERNOVA KRIŽEVCI

Super Subota

Mnogima je subota omiljen dan za shopping, ali posjetitelji shopping centra Supernova Križevci znaju da je druga subota u mjesecu Super subota te je posebnija od drugih.

Svakog mjeseca povodom Super subote naši brojni zakupci pripremaju odlične popuste i pogodnosti. Smješten na adresi Ulica kralja Tomislava 56/A u Križevcima, shopping park Supernova Križevci zbog svoje je lake dostupnosti izvrstan centar za odličan obiteljski shopping koji je još bolji kada trgovine pripremaju lude popuste.

Oprema za dom ili sport, muška ženska i dječja moda, obuća i modni dodaci te ostali bogati asortiman naših trgovina čeka vas uz posebne popuste. Omiljeni brendovi iz mjeseca u mjesec pripremaju vam ponude koje ne smijete propustiti. U svojim kalendarima zaokružite drugu subotu u mjesecu i rezervirajte ju za super shopping i brojne uštede. O svim popustima, akcijama  i pogodnostima koje donosi Super subota redovito vas obavještavamo putem naše web stranice i društvenih mreža, stoga nas pratite. Pripremite popise za kupovinu i vidimo se u shopping centru Supernova Križevci na sljedećoj Super suboti.