dm | Križevci | Supernova

Svoju omiljenu dekorativnu i preparativnu kozmetiku, asortiman za bebe i djecu te proizvode za kućanstvo potražite u trgovini dm.

dm

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Ul. kralja Tomislava 56/A
48260 Križevci
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Ul. kralja Tomislava 56/A
48260 Križevci
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija

Mjesto gdje možete pronaći sve za sebe i obitelj u centru Supernova Križevci

Drogerija dm poznati je lanac drogerija koje u svojoj ponudi imaju širok spektar proizvoda raznih kategorija: od beauty, kućanstva, osobne higijene, dječjeg asortimana i proizvoda za bebe, proizvoda za njegu kože itd. Svoje mjesto u shopping centru Supernova Križevci našla je prostrana trgovina s izuzetno ljubaznim osobljem koje će vam biti od pomoći uvijek. Obavite svoju kupovinu bezbrižno te iskoristite pogodnosti i akcije koje vam dm donosi iz tjedna u tjedan. Opremite svoj dom proizvodima za čišćenje bilo da je riječ o hrvatskim brandovima poput Saponije, Čarlija i Labuda, pa sve do poznatih svjetskih brandova kao što su Domestos, Frosch, Violeta itd.

Svaka žena i ona osoba koja se osjeća kao žena, pronaći će brojne kombinacije u beauty dijelu, od maskare, rumenila, raznih ruževa pa sve do bogatog izbora pudera. Uživat će u izboru brandova među kojima su L'oreal, Maybelline, s-he, Bourjois, Wet 'n wild i mnogi drugi. 

Osim bebe i djece te ženskog asortimana, naći će se odličan izbor brojnih proizvoda i za muškarce. Odabir muške kozmetike je šarolik, a uvijek su tu i parfemi koji mogu biti divan poklon. Na policama vas očekuju brandovi od Gillettea, Nivee, Balea Mana, Remingtona pa sve do head & shouldersa.

Brojan je niz razloga zašto je trgovina dm uvijek omiljena destinacija za obavljanje kupovine bilo da to radite samo za sebe ili za cijelu obitelj. Posebna pogodnost je i program prikupljanja bodova koji će vam donijeti sjajne uštede prilikom kupovine.

Vaša prodavaonica kozmetike za njegu tijela i lica, proizvoda za mame i bebe, preparata za zdrav život i prehranu i još mnogo toga

Jedan od najvećih njemačkih drogerijskih lanaca dm – drogerie markt, u Hrvatskoj je prisutan još od 1996. godine, a danas se nalazi u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske: Supernova Zadar, Supernova Zagreb Buzin, Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Slavonski Brod, Supernova Koprivnica i Supernova Karlovac.

U dm-ovoj ponudi je asortiman koji obuhvaća više od 21.200 kvalitetnih drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva, foto usluga i dodatnog asortimana poput hrane za kućne ljubimce, tekstila te raznih sezonskih proizvoda. U cjelokupnoj bogatoj dm-ovoj ponudi proizvoda nalazi se oko 1000 proizvoda iz Hrvatske, a u ponudi su čak 32 dm marke, koje pokrivaju gotovo sve kategorija asortimana.

U nekim dm prodavaonicama može se pronaći i specijalizirani odjel bezreceptnih lijekova, dodataka prehrani, dermatokozmetičkih i medicinskih proizvoda. Jedan takav specijalizirani kutak s više od 1.500 različitih proizvoda nalazi se u centrima Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Zagreb Buzin i Supernova Zadar. U dm-u je zaposleno stručno osoblje koje svojim iskustvom, znanjem i korisnim savjetima može pomoći svim kupcima u pronalasku odgovarajućih proizvoda bilo da je riječ o prirodnoj kozmetici, medicinskim uređajima i pomagalima poput tlakomjera, toplomjera, aspiratora za nos i ortopedske obuće.

Svoje najvjernije kupce dm nagrađuje brojnim pogodnostima i akcijama putem dm active beauty kartice. Svaka kupnja iznad 10 kuna donosi vrijedne bodove koji se mogu koristiti za ostvarivanje brojnih pogodnosti u dm-u. Svoje mjesto u kategoriji kvalitetnih proizvoda pronašle su dm marke kao što su Balea, Balea Men, Denkmit, Ebelin, Alverde, Jessa, trend IT UP, Stella Jones, Soft & Sicher i druge.