Uz šarolik izbor poslastica i darova za sve želje.

Okusi autentičnost Uskrsa.

Blagdanski duh je tu!

Iz godine u godinu centar Supernova zajedno sa svojim posjetiteljima prigodno obilježava i dočekuje Uskrs. Šarmantna dekoracija, mnoštvo boja i blagdanski duh već tradicionalno prevladavaju centrom uoči ovog blagdana.

I ovoga puta ne propustite posjetiti svoje omiljene trgovine u potrazi za svime što će vam biti potrebno za blagdanski stol i uređenje doma.

Sve za Uskrs na jednom mjestu

Izvrsna lokacija, jednostavan pristup i bogata ponuda, ono je što shopping centar Supernova čini omiljenim odredištem za obiteljski predblagdanski shopping.

Obojite pisanice tradicionalnim metodama ili odaberite moderne tehnike kojima ćete dobiti vesele, šarene boje, obitelji pripremite blagdanski stol s najslasnijom šunkom i svježim povrćem, a ne zaboravite i uređenje doma.

Mnogo iznenađenja za sve!

Dekorativne košarice, prigodni stolnjaci i servisi, svijeće i razni ukrasi čekaju vas u trgovinama centra. Već tradicionalno podržavamo i naše domaće proizvođače, stoga vam i povodom ovog blagdana približavamo domaće proizvode obiteljskih gospodarstava.

Spremni dočekajte blagdane i uživajte u druženju i ugodnoj atmosferi, a inspiraciju za proljetni blagdanski outfit, uređenje interijera i poklone najmlađima možete potražiti i na našoj web stranici te društvenim mrežama centara Supernova.

Tu je i nezaobilazna Supernova poklon kartica kao idealan poklon i ovih blagdana.