Topli dani kucaju na vrata

Kada dani postanu sve topliji, duži i sunčaniji, bliži se vrijeme da pospremimo zimsku garderobu i počnemo smišljati poletne stylinge za proljeće i ljeto.

Sve što zamislite pronaći ćete u brojnim trgovinama centra Supernova koji je, zbog svoje praktične lokacije, pristupačnom brojnim posjetiteljima.

Prepustite mašti na volju i kreirajte najbolje proljetne i ljetne outfite i počastite se neodoljivim modnim komadima.

Prve znakove proljeća dočekajte spremni, od glave do pete obučeni u najnovije kolekcije i trendi komade najmodernijeg dizajna. Svake godine pripremamo najbolji izbor muške, ženske i dječje mode, sportske opreme i neizostavnih modnih dodataka iz nove kolekcije proljeće/ljeto. Lepršave haljine, odjeća razigranih uzoraka, upečatljive sandale i neizostavni modni dodaci uz obavezne sunčane naočale samo su neki od komada koji će činiti vaše omiljene kombinacije za razne prigode naredne sezone.

Aktualni trendovi omiljenih brendova

Aktualni trendovi omiljenih brendova

Iz godine u godinu vaši omiljeni brendovi neprestano predstavljaju fantastične aktualne trendove pretočene u izvrsne komade koje morate imati u svojoj garderobi.

Počastite se novom odjećom za svakodnevne ili nešto elegantnije kombinacije, a spremate li se na ljetovanje, ne propustite ponudu kupaćih kostima i ostale opremu za plažu. Uživajte u shoppingu i novim kolekcijama trgovina centra Supernova.